Maurkontroll

Mer om jordmaur

Bli kvitt maur – Sukkermaur er veldig plagsomme og kan også være innpåslitne. Jeg har mange ganger vært irritert, og her vil jeg fortelle om løsningen.

Maur kan være ganske imponerende siden de oppnår fantastiske ting sammen. Du vet hvor irriterende de er hvis du noen gang har sluppet dem inn i rommet ditt. En kjøkkenmaurangrep om morgenen og maur overalt er veldig nervepirrende. Gjennom selv de minste sprekker etablerer de forsyningskjeder og kommunikasjonslinjer tilbake til kolonien.

For å kontrollere maur må du identifisere hvordan og hvor de kommer inn i rommet ditt. Spor maurstiene tilbake til der de kommer inn i hjemmet.I hjemmet finner du sporet av maur som går fra et sted til et annet. Kanskje det er under vasken. Muligens er det en sprekk på diskens baksidesprut. Lekkasjen kan lett komme fra en vinduskarm som ikke tetter helt. Det er like mange måter å komme inn i et hjem på som det er maur i verden, så fortsett å gå baklengs på sporet deres mens du prøver å finne ut hvor de kommer inn.

Etter etableringen av inngangspunktet inne, må du identifisere inngangspunktet utenfor. Her er hvor det blir vanskelig: den utvendige inngangen kan være langt unna den indre inngangen, eller de kan være de samme.

Hvis de kommer under en vinduskarm, er de indre og ytre punktene de samme. Lett. Men hvis hjemmet ditt er laget av murstein, kan de ha tunnelert mellom mursteinen og sidekledningen i hele husets lengde før de oppdaget en innvendig velkomstmatte. Ideelle steder er der rørleggerarbeid og elektrisk strøm inn og ut av huset!

Når du bestemmer det ytre inngangspunktet, start på ytterveggen der de ble funnet inne og begynn å se.

Så snart disse inngangspunktene er oppdaget, er det på tide å behandle dem mot maur!


Spray rikelig både på innsiden og utsiden av disse inngangene. Maurene som er tilstede over disse punktene bør kontrolleres, så vel som at FREMTIDIGE maur kommer inn ved å spraye til venstre og høyre, opp og ned og side til side. Det er avgjørende å bruke trygge, naturlige produkter for å spraye på disse områdene i tre dager (siden du vil være rundt dem i flere dager), og du vil garantert merke en forskjell.

Ved alvorlige angrep kan det ta en ukes behandling.

De vil nå oppsøke nye inngangspunkter. I løpet av de første ukene, vær oppmerksom på nye maurstier. Hver gang du ser en indikasjon på at maur eksisterer, sikre inngangene og gjenta trinnene ovenfor. Flere tips kan du få på SkadedyrHjelp.

toremyklebust