Maurkontrollmetoder

Hvordan bli kvitt maur – mine tanker – Maur er veldig irriterene og kan også gjøre skade. Jeg har mange ganger vært sinna av dem, og her vil jeg fortelle om noe som har hjulpet meg.


I en gruppe kan maur utrette mange bemerkelsesverdige ting. Å ha dem i rommet ditt er ikke annet enn en irritasjon. Et maurangrep på kjøkkenet om morgenen, med maur overalt på disken din, er ganske nervøs. Gjennom selv de minste sprekker etablerer de forsyningskjeder og kommunikasjonslinjer tilbake til kolonien.

Det er viktig å identifisere hvor og hvordan maur kommer inn i rommet ditt. Hver gang du finner maurstier inne i huset, kan du spore dem tilbake til der maurene kommer inn. Det kan komme fra under vasken. Sprekker i flisen kan være årsaken. En mulighet kan være en vinduskarm som ikke er helt tett. Måtene å komme inn i et hjem på er like mange som maur i verden, så gå bakover på sporet deres for å se hvor de kommer fra.

Når du har bestemt inngangspunktet inne, er neste trinn å identifisere inngangspunktet utenfor. Det er her ting blir vanskelig: den utvendige inngangen kan være langt fra den indre inngangen, eller de kan begge være de samme.

Hvis de kommer fra under en vinduskarm, vil de indre og ytre punktene være de samme. Lett. I motsetning til dette, hvis du bor i et murhus, er det sannsynlig at de har gått inn gjennom et hull i fugemassen på mursteinen og deretter tunnelert mellom mursteinene og ytterkledningen på hele siden av huset før de oppdaget en velkomstmatte. VVS og elektriske ledninger som går inn og ut av huset er flotte steder!

Når du skal bestemme hvor det ytre inngangspunktet er, se på ytterveggen der de ble funnet inni.

Mer om jordmaur I tilfelle disse inngangspunktene blir funnet, bør du behandle dem!

Spray både innenfor og utenfor disse inngangene rikelig. Maurene som er tilstede over disse punktene bør kontrolleres, så vel som at FREMTIDIGE maur kommer inn ved å spraye til venstre og høyre, opp og ned og side til side. Hvis du sprayer dem hver dag i tre dager (en annen grunn til å bruke helt naturlige, trygge produkter, siden du vil være rundt dem i en lang periode), vil du garantert se en forskjell.

Det kan ta opptil en uke å eliminere et angrep hvis det er alvorlig.

De vil nå oppsøke nye inngangspunkter. Du må være ekstra på vakt de første ukene og se etter maurstier. Når du finner tegn til maur, sikre inngangene umiddelbart og gjenta trinnene ovenfor. Flere tips kan du få på SkadedyrHjelp.

toremyklebust